Bel ons voor een vrijblijvende offerte
0476 33 50 47

Bel ons voor een vrijblijvende offerte
0476 33 50 47

Sterretje in uw voorruit?
Wij herstellen ze.

Wij bieden u de volledige garantie op de herstelling : indien u niet tevreden bent met het resultaat of indien de steenslagschade toch mocht doorscheuren, brengen wij het betaalde bedrag in mindering bij de aankoop van een nieuwe ruit als de herstelling in onze vestiging is gebeurd.

OFFERTE AANVRAGEN
HERSTELLING AUTORUIT

Voor meer informatie kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren op telefoonnummer 0476 33 50 47 of het contactformulier invullen.

vakwerk uit ervaring, service uit gewoonte!

BRUNO TAELMAN

ZAAKVOERDER

We gebruiken uw gegevens alleen om u terug te contacteren.

Autoruit direct herstellen in regio Wielsbeke

Voorruiten worden soms door een opspattend kiezeltje of ander impact geraakt waardoor een sterretje ontstaat. In die gevallen kunnen we meestal de autoruit herstellen in plaats van die te vervangen.

Bij Autoruiten Taelman kunt u uw autoruiten laten herstellen wanneer de ster niet groter is dan een muntstuk van 2 euro en zich niet al te dicht bij de rand bevindt. In de andere gevallen moeten we dan toch een nieuwe autoruit plaatsen.

We voeren alle opdrachten uit in Wielsbeke en Ooigem, Sint-Baafs-Vijve voor particulieren, garagisten, leasingbedrijven en verzekeringsmaatschappijen

Herstelling van een sterretje in de voorruit

Onder druk injecteren wij een hars die de steenslagschade opvult en zo de ruit opnieuw sterk maakt. De kans op doorscheuren wordt daardoor tot een minimum herleid. Voorwaarde is dat u daarmee niet te lang wacht. Herstellen van de ruit :

1. is een pak goedkoper dan die te moeten vervangen.

2. uw wissers verslijten minder snel, en laten minder vuile strepen na.

3. De zichtbaarheid verhoogt met zo’n 80%.

4. Herstellen is milieuvriendelijker dan vervangen.

5. Zij- en achterruiten kunnen niet hersteld worden gezien het hier om gehard glas gaat.

Onze actieradius

Wij werken mobiel of in onze atelier en hebben klanten uit : Kortrijk, Kuurne, Harelbeke, Zwevegem, Wevelgem, Menen, Wervik, Ieper, Zonnebeke, Ledegem, Moorslede, Roeselare, Izegem, Lendelede, Ingelmunster, Meulebeke, Tielt, Waregem, Wielsbeke, Oostrozebeke, Deerlijk, Anzegem en bij uitbreiding over heel West-Vlaanderen.